Customers and references:

MCB Finance Finland Oy

MCB Finance Finland Oy

MCB Finance Finland Oy (IPF Digital Finland Oy) on vuonna 2005 perustettu vakavarainen yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö ja osa Lontoon pörssiin listattua MCB Finance Group Plc:tä jolla on toimintaa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Australiassa.

MCB Finance Group on palvellut yli 700 000 asiakasta ja käyttää tuotemarkkinoinnissa Credit24-tuotemerkkiä.

MCB Finance Finland Ltd (IPF Digital Finland Ltd) is founded in 2005 and offer short and medium term consumer loans. MCB Finance Finland is part of the London Stock Exchange listed MCB Finance Group plc which has operations in the Nordic countries, the Baltic countries and in Australia. MCB Finance Group has served over 700 000 customers, and use the product marketing Credit24 brand.

Ninchat - Suomalainen asiointichat

Ninchat.com

Asiontichat on luotettava ja virheetön väline palvella asiakkaita nopeasti omilla verkkosivuilla. "Nettichatin käyttö lisääntyy nopeasti. Perinteisten sähköpostien määrä vähentyy koko ajan" - Pekka Litmanen, Elisan osastopäällikkö (YLE uutiset 1.7.2014)   

Ninchat asiakkaita: Veikkaus Oy, Alma Media Oyj, Yleisradio Oy, OK Perintä Oy, Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki

Data-Systems.fi verkkokauppa

Data-systems.fi

Data-Systemsin ensimmäinen sähköinen kauppapaikka avasi ovensa vuonna 1996. Siitä lähtien yrityksen kotisivuja on kehitetty aktiivisesti ja asiakkaan näkökulmasta. Heinäkuussa 2013 julkaisimme verkkokauppamme kolmannen ja samalla täysin uuden kehitysversion. Uuden verkkokaupan yhteydessä käyttöönotettu ChatBox on yllättänyt myös meidän suosiollaan.


*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Jammu Mattila

Olen työskennellyt 1990-luvun alusta lähtien eri kokoisten kotimaisten ja kansainvälisten organisaatioiden myynti, markkinointi ja johtotehtävissä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden parissa.

Markkinoinnin osalta henkilökohtaista kokemusta on niin sisältömarkkinoinnista, jälkimarkkinoinnista, sosiaalisten medioiden kampanjoista, hakukonemainonnasta ja - optimoinnista sekä kampanjoiden johtamisesta ja -suunnittelusta perinteisiin printti-, radio- ja TV-medioihin.

Viimeiset 15-vuotta olen työskennellyt media-, mobiili- ja rahoitusalalla liiketoimintojen johtajana, maajohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä.

Lisäksi olen ollut mukana perustamassa tai osakkaana mediamyynti- ja hakukonemainonta yrityksissä Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä hallituksen jäsenenä useissa yrityksissä ja yhdistyksissä.

Lisätietoa / More information: https://www.linkedin.com/in/jammumattila